Emily Dickinson My life closed twice...

Евгения Саркисьянц
Я, дважды умерев, живу.
Когда пробьет мой час
И я к бессмертью воззову -
Придет ли третий раз,

Немыслимый, как океан,
Как тяжесть тех смертей?
Разлука - все, в чем рай нам дан,
И вся боль ада в ней.


***
My life closed twice before its close—
It yet remains to see
If Immortality unveil
A third event to me

So huge, so hopeless to conceive
As these that twice befell.
Parting is all we know of heaven,               
And all we need of hell