Щоб земля була свята

Людмила Дзвонок
Роздаю тепло із серця даром,
Відкривайте серденька свої,
Непомітно ввійде воно, паром,
Та несіть його в свої краї!

Хай воно покриє всі "узбіччя",
Добереться до "високих гір" -
Прикрашає доброта обличчя,
Хай поллється на людей без мір!

Хай вона дає великі сходи,
Злість тоді вся зникне із землі,
Бо не любить теплої погоди,
Місце її - в холоді, імлі.

Роздаю тепло із серця даром,
Наповняю ним свої вуста.
Хочу, щоб жилося нам не хмарно,
І земля у нас була свята!
                03.08.2012

Натхнення від Світлани Пивоварової:http://www.stihi.ru/2012/07/23/8327

Картина із Яндекса.