Не дарують менi квiти

Людмила Дзвонок
Не дарують мені квіти,
Бо ж казала завжди: - Нащо?
Хай зростають у садочку,
Там їм буде значно краще!

Не дарують мені квіти -
Знає вся рідня мій погляд:
Я умію їм радіти,
Як на клумбі вони поряд!

Не дарують мені квіти.
Попросила - Краще горщик!
Прийдуть в гості друзі, діти -
Є у чому зварить борщик!

Не дарують мені квіти,
Їх бо в мене ціла хата:
Люблю голкою творити,
Маки вишиті вже й м'ята...
              04.08.2012

Відгук на:http://www.stihi.ru/2011/01/28/4964.

Картина із Яндекса.