Марево

Владимир Евтушенко
МАРЕВО

Крига, крига вкриває,
Твоє серце холодне...
І кохання вмирає,
Наче в мареві стогне...

Білі лебеді-хмари,
Ревно вітер ганяє...
Краплі перші упали
Із очей, на прощання...

Приспів

Перше і останнє,
Перше і останнє,
Перше і останнє,
Гаряче кохання!
Було, та не стало,
Було, та не стало,
Було, та не стало,
Навіки пропало!

Промінь сонця сховався
І надії немає,
Що назад повернеться,
Це кохання останнє...
І його не зігріти,
Ніжними почуттями...
Та, невже, не зустріти,
Те кохання нестямне?!

-----------------------------------------
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус).
Все композиции - демо версии и размешены с
целью ознакомления с общим рисунком произведения!
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан):
evarus60@ya.ru