Привиди в бiлих кiмоно з чорними поясами...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Привиди в білих кімоно
                з чорними поясами
Б’ються за вікном
Там де рожеві п’яти залишають сліди —
Виростають тюльпани
Це і є діалектика східних єдиноборств
А наша вимагає смерті
В кращому випадку —
                гранітних перевтілень

Голі спимо під ковдрою завірюхи
І нам сниться
Як генерал Карбишев
З оточенні неймовірних тут квітів
Знову піднімається на льодяний постамент