Цькували собаками...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Цькували собаками
І він
Петляв по незнайомій місцевості
Присипав махоркою
Сліди
Але виростав тютюн
І вони — оці бездарні епігони
Знову набігали зграями
Толочили і товклися
Доки не чманіли зовсім