Тягар думок

Богдана Синюк
А серце рветься и кровавить,
Душа в рубцях, мов в реп'яхах...
Тягар думок  ось-ось розчавить
І зник одвічний смерті страх

За що чистилище земнеє
Ми ( кожен) мусимо пройти?!
І щоб здобуть життя святеє,
Хрест на Голгофу донести