Дощик

Людмила Дзвонок
Треба овочі зібрати,
Та занести все до хати,
А тут дощик, краплі з неба,
Прошу я його: - Не треба!
Ну, а він мене не слуха,
Бо закриті в нього вуха!
Грім гримить, калюжі (ненько!),
Хай вже йде собі швиденько!

              05.08.2012

Картина із Яндекса.