Снiжинки сухi й невагомi...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Сніжинки сухі й невагомі
                як тополиний пух
Бредеш
І боїшся
Що хлопчаки кинуть запаленого сірника
І хвиля вогню війне по вразливій корі
І скрикне в тобі босоноге дитинство