Вiтер шелестить...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Вітер шелестить
Наче засвіченою фотоплівкою

У повітрі
Безліч незримих облич

При заході сонця
В інфрачервоних променях
Вони на мить
Проявляються

Але попрощатися не встигаєш