пошуки невагомостi

Кв Инт
розірвані пути.
дивні погляди чимось стороннім набуті,
загублені потяги.
руки до колії залишились прикуті.

час поверненню не підлягає,
зникають миті.
хтось новий на пероні чекає,
небо в оксамиті.

космічний трамвай,
шукаю шлях на гору.
єдине "прощавай",
вбити в собі потвору.

думки розлітаються на міріади зірок,
гра підсвідомості.
життя - ще один незакінчений урок,
пошуки невагомості.