7

Ермоленко Вячеслав
десь там де сім годин різниці
де спів амурів в`є серця
принцеса скаже "це дурниці"
я закохався в ці зіниці
вірші пишу їй без кінця.

чи правда це, чи може хворий
хоча не пив ні краплі я
коли твій погляд випадковий
ві сні забрав мене у море
теперь люблю. і без кінця.