Не був убитим я

Ив Кабачек
Не був убитим я
Ні в горах і ні в лузі –
Зі мною йшло життя
Все за тобою в тузі.

Як довелось – живи. Мета
Замріяна не сниться –
У небі журавель літа,
В руках нема синиці.   1977