Слезы осени

Александрович Григорьев
Падає листя,
Мені замітають його під ноги,
Воно уже мертве,
Як і життя, любило весною,

Тоді як і листя, було зелене,
Тепер замітає,
Твій погляд красивий,
Який мене відвертає

Осінь одна,
Плаче вона,
Що не зможе більше бути,
Його нема

І знову ці сльози,
Вони одинокі, холодні, голодні,
Падають з неба,
Невже вони знову, хочуть додому ?

Тільки не в змозі ,
Їх там, ніхто не чекає,
Вони самотні,
Літо їх покидає

Осінь одна,
Плаче вона,
Що не зможе більше бути,
Його нема