Коли л то повернеться

Вера Азарина
Вже раніше вечоріє
Осінь знову завітала
Навколо все позолотіє
І я у тиші запитала

Коли літо повернеться
Прошепочє всім привіт
Сонечко радісно всміхнется
Будуть поруч бабуся і дід

Як же сумно стало
Жовте листя навкруги
Серце вперше замовчало
Благаю літо поверни

Ні,я не забуваю
Як було нам класно
Знов у тиші запитаю
Може тоді стане ясно...