Сум

Дарина Полевая
Я можу написати про кохання,
Про нестерпне очікування.
Я можу написати Вам про біль
Її, його та свій...
Але не сьогодні, і навіть не зараз...
Напишу лише про природу
Про те, що давно вже вийшло із моди
Про небо синє, про птахів
І о деревах золотих
І квіти всі, що знаю пригадаю.
Природа вічна, не вічні ми
Отож, кохай! Чекай! Живи!