Мардаспан

Ваграм Назарян
hАрвац,hарвац,кркин hарвац,
Мардаспане зоhе гтел,
Мерац мармни димац кангнац,
Мрнчуме беране бац!

Цнкац..цнкац..Байц дер чнкац,
Мардаспанин зоhе асац ,
Инц ми спанир, мехк кгорцес,
Ду им нман цнорвац чес!

Камац..камац.. дзайне лсвец,
Айт данакнер воскрин дипец.
Мардаспане , ми паh лрец,
Айнуетев гетин првец.

hАрвац,hарвац,кркин hарвац,
Ми мардаспан спанц мюсин!
Айжм кангнац мармни димац,
Хндмндуме на цнорвац!