Я вже одрiзую...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Я вже одрізую
                м’ясо
У самого себе
І кидаю в пельку знесиленого грифа
А керівник польоту
Бадьоро дає вказівки із землі
           Як правильно заповнювати
           Бортовий журнал
І це трохи дратує
Я знаю і сам
Що на моїй казці
Виховуватимуться
                покоління