Украiна...

Раиса Андрющенко
Спасибо Елене Амосовой "Не оставь его, Господь"
http://www.stihi.ru/2012/08/07/2215


Православний дзвін, літопис часів, -
Україна!
Матінко - земля,  пісня скрипаля -
Україна!
Розсипи перлин, квіти полонин, -
Україна!
Душі голубів, світ  богатирів, -
Україна!!
Аромат полів, крики журавлів, -
Україна!
Трепетність беріз, старий верболіз, -
Україна!
Золоте «руно», гордий наш Дніпро -
Україна!
Хвилі навздогін, лебедів  розгін, -
Україна!
Простота людей, добрий блиск очей -
Україна!
Мудрий світ віршів,  розсипи  вогнів -
Україна!
Руки матерів, пристрастність  синів, -
Україна!