Червонi яблука

Татьяна Лемешко Безпалюк
ЧЕРВОНІ    ЯБЛУКА

Червоні яблука в саду
Падають, падають...
Я їх збираю і несу –
Згадую, згадую...

Червоні яблука в саду
Такі червоні.
Я їх збираю і несу
Своїй родині у долонях.

Червоні яблука в саду
Падають, падають.
Я їх збираю і несу –
Згадую, згадую...

Свій дивовижний, рідний сад,
Свою родину й рідну хату,
І яблуневий аромат,
А за столом матуся й тато...

Червоні яблука в саду
Падають, падають...
Я їх збираю і несу –
Згадую, згадую...

Червоні яблука і сміх,
Пісню нашої родини,
А мама в ранці спече хліб
І скаже: " Їжте, бо остигне".

Червоні яблука в саду
Падають, падають...
Я їх збираю і несу –
Згадую, згадую...

В дитинство повертаюсь знов,
Де пахнуть яблука червоні,
І знов несу свою любов.
Родині рідній у долонях.