Що робиш, мамо, там -за океаном?

Людмила Михалина
Що робиш,мамо,там -за океаном?
Чи бачиш місяць,той,що бачу я?
Чи ти слозами починаєш ранок,
бо кличе тебе рідная земля?

Я так стомилась жити тут, без тебе,
Тебе нема і сонце вже не те.
Мені і грошей тих,повір,не треба
Ти лиш приїдь і обійми мене.

І знову будем разом,як раніше,
З тобою зустрічати новий день
Й одразу жити стане веселіше
Й вкраїнських ,наших, заспіваємо пісень!