When life is a joke

Темная Лилия
My life’s a joke, my world’s a mess,
And no one could’ve guessed.
My soul’s locked, my heart is ripped, -
A bleeding, broken gift.
I wait for you, stand by my side,
Reboot my heart, re-write my mind.