Спод ваюсь

Сэлмона
Зруйнована, ніби краш-тестом.
По тілу знемога, втома.
Відчуття, до болю, знайоме.
Смог в очах, наркотична сієста.

Але справа не зовсім в пігулках.
Втрачаю дар мови. Не звично.
Під повіки - твоє обличчя.
Серце б'ється не в такт, тихо, гулко.

Сивий дим притуплює подих,
Сподіваюсь попустить згодом.