Ти все що в мене...

Лёля Капризоля
Мій милий, любий, дорогий,
Ти все що в мене є, Коханий,
Твоїх цілунків дух п`янкий,
В кімнаті голос твій цікавий.

Ти дав мені те чисте почуття,
Що віддавна в мені жевріє,
Своїм відношенням змінив життя,
Що хоче бути поруч, поруч мріє...

Лише з тобою буду я щасливою,
Лише з тобою знаю, що Кохана я.
Ти знай, я буду тобі вірною,
Ти знай- назавжди лиш твоя.

Ніхто вже не замінить твого погляду,
Твоїх обіймів, ніжність твоїх рук,
Нікому не дано лишити мороку
Мене забрати з безперервних мук.

Лиш ти,мій ангел, моє сонечко,
Мій світла промінь у пітьмі,
Лиш ти мені потрібен, золотко,
З тобою разом засіяють дні.

Так мало слів цих "Я кохаю!",
Не вистачить всіх виразів на всій Землі,
Щоб описати те,що відчуваю
До рідної коханої душі...