***

Сергей Кривущенко
Коні мчать здичавілим степом.
Коні мчать - чути їхню ходу...
Огорнула нiч темним крепом
Ще не зрiсшу траву молоду.

Зашумiли вiтри-дiдугани.
Чом не спиться їм у цей час?
В здивуваннi схилились кургани,
Зрозумiлiм, лише не для нас.

То неси мене в хмари сивi,
Вiтре, збивши траву молоду!
Видно зорi на небосхилi...
Конi мчать - не спиняють ходу.