Погоджусь...

Людмила Дзвонок
Ось прочитала я в вірші:
"Любов - то ліки для душі"
Погоджусь з думкою, авжеж,
Та скільки з нею є пожеж!
Бува, отак, горить чоло -
Вогню ж бо зовсім не було...

Любов - то ліки є й для тіла:
Ба, не ходила - полетіла!
Погоджусь з думкою (агов!),
Болить, а я на зустріч знов -
Лікуюсь день, лікуюсь два...
Забула, що є голова!

Любов - то відчуття хороше,
То ліки! Пити б її довше!
Хоч гіркота буває часом...-
Вона буває в кухлі з квасом,
А п'єм таки, чогось смакує...
Погоджусь, що Любов лікує!
               09.08.2012

Натхнення від Петра Керанчука:http://www.stihi.ru/2012/07/31/2491.