наставление Россиянам

Бесконечна Любовь
Не стремитесь в Нирвану
Dj Enerdgi
наставление Россиянам

The head of the Buddhist Karma Kagyu school for the first time acted in Moscow
on June 16, 2008 В the Buddhist tradition Lama (teacher) this level is perceived as the Buddha
Karmapa Trinlay Thaye Dorje
***
Не стремитесь в Нирвану
Вам туда рано
Здесь разницы нет
Вообще никакой
Просто есть свет
И команда
Домой.