Про Неё... на украинском

Юрий Кищук
Якщо б можна було жити в раю,
Мене б не взяли туди,
Живу - ходжу по краю,
Мій яскравий форватер-Ти!

Друзі виявляється можуть зрадити,
Батьки постійно на тебе лаятися,
Можеш гірку днями безперервно пити,
Тільки ніде від реальності сховатися

І якби Тебе не було,
Не зміг би напевно прожити,
І було б зовсім не тепло,
І не з ким було б поговорити!

Можливо наше щастя не вічне,
І ми помремо як і всі люди,
Тільки любити Тебе мені стало звично,
І знаю що все ДОБРЕ у нас буде!