Мысли... на украинском

Юрий Кищук
Було б все добре і відмінно,
У нашому нудному і вируючому світі!
І щастя було безмежно і бепрічінно,
І тільки добрих змін дув вітер!

Невже неможливо постійне щастя,
Веселка і сонце завжди на небі,
Щоб виграшний завжди була масть
І кожен би казав: "Це все тобі"

Вірю може статися чудо,
Не втрачаю вогник надії і віри,
Час радості тоді буде,
Світ, тиша і любов - мої зараз крила!