Не кидай хл ба!

Юлиана Курская
Не кидай хліба, він - святий!
Ви начебто розумні люди…
Коли прийдуть скрутні часи,
Багато хліба вам не буде.

Всі знають : «Хліб – це голова»,
Це голова всього народу.
Коли не знаєш ти цього –
Нема в тебе людської вроди.

Немає вроди у душі,
Немає вроди зовні,
Немає вроди в голові…
То й ви неблагородні?

Коли ж ви знаєте оце –
Воно вам знадобиться,
І кожний мудрий чоловік
Піде за вас жениться!

Запам’ятайте навіки,
Тоді усе у вас складеться.
Якщо погане будете робить –
Воно до вас і повернеться!

26.11.2005.