Як я пишу...

Юрий Борщ
У мене часом так буває
Що можу трохи римувати…
Отак задумаюсь про щось
Із ручкою в руках присяду
Та й напишу… Порахувати
– то я немало
записував отих віршів
Де описав якісь поради
Коли то – людям на розраду
Коли то – як душевний спів
Потік свідомості на тему
Що я душею озарів…
Чи користь є якась? – як знати…

І зараз я отак присів
І думаю - Про що писати?
Щоб щирий цей душі порив
Знайшов якусь потребну душу
З якою б я поговорив
…Настроїтись для цього мушу,
А щоб була із того користь
Мені і людям і тому
До кого серце відкриваю
Кого підтримую, вітаю
Писати треба по уму –
І вам скажу, і сам пойму -
Радість людська – найкраща плата!