Друже, привiт!

Лидия Подолинная 2
День через світ, світ через день...
Друже, привіт! Друже, привіт!!!
Куди я іду? Йду в незвичайний світ –
В світ, що наснивсь давно,
В світ одкровень.
Крок, іще крок,
Швидкість у тиші.
Що не впізнав? Я вже не та?
...Так, я змінилась! ...Я – інша...
Крок, іще крок,
В щастя, що буде,
Друзі,привіт! Друзі, привіт!!!
Друзі, це ті, хто не судять.
Крок, іще крок,
Зорі мережать долю...
Світ замуркоче, як кіт –
Друже, привіт!Друже, привіт!!!
Відстань – звичайна справа!
Друже, як ти живеш?
Друже, живи цікаво!
Де б ти не був, тільки б почув
Крик на ввесь світ:
Друже, привіт!
...А це, ось, тобі на згадку...
Це, щоб ти міг...
Це, щоб ти міг,
Завжди, коли захочеш,
Усе почати спочатку.
Ночі краєчок я загорну,
Щоб ще хоча б хвилину
Бачив ти світ
Й хай через відстань лине:
Друже, привіт!!!
День через світ,
Сонце проміння підносить,
Навіть, якщо знайдеться той,
Хто скаже про мене «нема» -
Не переймайся дарма!
Хай тобі вітер приносить
Через усенький світ
Друже, привіт!