Не хочу!

Лидия Подолинная 2
Швиденько так дні збігають,
Тихо скрадаються ночі,
Ранки світанками сяють,
Люди кудись поспішають,
А я не хочу...

Лащиться час біля ніг,
Каже слова пророчі,
Хтось когось переміг,
Знову хтось першим прибіг,
А я не хочу!

Ой спориші-стежки!
Сиплю долю з руки,
Сльози виїли очі!
Хтось порахує роки,
А я не хочу!!!

А угорі ластівки
Крильцями небо лоскочуть,
Небо дістати хочуть,
А я не хочу!

Долі зерно з руки...
Висходять віршів рядки –
Не зашкодять холодні ночі!
Віршики жити хочуть!!!

А я …