Звечора на свiтло...

Алексей Ковалевский Укр
* * *

Звечора
На світло
Залетіли комарі —
Безневинні
Прозорі стебельця
З тонким голосом
Польового вітру в хоботках
На ранок
Перетворилися
На ситі крапельки
Густої крові —
Вважатимемо кагором причастя

Але ж як їм літати
Важким і невеселим
Пісня —
Це щось таки рослинне