Ти надихайеш всю жiночу вроду

Галина Яковлева Украина
В поганий настрій, чи в негоду,
Завжди ти на посту.
Ти надихаєш всю жіночу вроду,
Ти жінці надаєш красу.

Чарівними та ніжними руками,
Огорнеш пелюстками, запалиш.
Не знають руки твої втоми,
З їх дотиком, по правді, мов злетиш...

Твоє тендітне, ніжне тіло,
І очі, наче два струмки.
Ти ДІВА, і тобі властиво...
Натхненням бути у житті!

(Присвятила Оленці Степаник – Лемега)