***

Марина Заверуха
Біла ніч,а за віконцем
й зіроньки ніде нема.
Біла ніч,сховалось сонце
завітала ще й зима.
Люди вдома;всі сидять
і чекають дива.
Та сніжинки йти не хтять
надворі лиш злива.
Дивний це сезон щороку
все інакше;попри цьому
люди завжди ненароком
хочуть дивуватись всьому.