Вiн

Лидия Подолинная 2
Він бере твоє не тому, що обрав тебе.
Він дає тобі шанси свої, бо у  тебе інших нема.
Ти паршива вівця, яку він іще поскубе.
Ти йому не месія, а він тобі не Хома...

Він боїться життя навіть більше ніж ти,
Він тобою не видихне, бо іншою він вдихнув.
Шлях до тебе лежить через ваші спільні хрести.
Він шукає його, та, здається, він тут вже був...

Ти боїшся себе чужим незнайомим страхом,
А шанси будуть завжди, як і ті, хто їх несе.
Віруєш в перший розділ і в перший том,
Віруєш, що кінець — це іще не все.

Може він навіть усе, що у тебе є...
Може він знає про це і це його таємниця.
Хай навіть потім тебе це і вб”є
А поки що знову вам сон
                один
                на двох
                сниться...

                29.03.12.