Згадай

Наталья Андриянова-Сергеева
 ( РОССИЯ ИЛИ НАТО ?)

Забула Україна рідна
Як подолала вража сила.
Як знедолена і бідна
У шляхти в наймичках ходила.

Усе забула моя мила
Як газу,нафти ти не мала,
Як кізяками пічь топила,
Соломой мазанки вкривала.

Як ти із сестрами своїми
Від ворогів оборонялась,
Забула як ти разом з ними
З колін на ноги піднімалась.

Скажи нам ненько,як це сталось,
Що ти усе це забуваеш?
Сім'ї своеї відцуралась,
А ворогів за друзів маеш.

За що тебе карає доля?
Коли ти так могла забутись?
Невже і справді твоя воля
Назад ,до цього повернутись.


Картинка с инета .