Оксамитовий сезон

Владимир Колганенко
ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН

Дощик пройшов,хмарки розвіялись,
Сонечко знову вгорІ запалає,
ДзеркальцЯми калюжі у сквері розкИдались,
Небо у них себе розглядає...

Осінь ще тільки вбрання примірЯє,
Вже перші листя свій колір освітлюють,
У Осіні колір рудий-усі знають,
Та серпень уже декорації змінює...

Вечір вже свіжістю лине з прохладою,
Врешті спекотність втрачає позиції,
І оксамит нам сезон цей нагадує,
Літо нам серпень дарує сторицею...

Фрукти солодкі ,смачні, соковиті,
Квіти яскраво у очі впадають,
У морі вода тепла й привітна,
ЛаскАво усіх у хвилях купає...

Декілька днів і скінчиться це літо,
Діти у школу підуть,а батьки працювать,
На згадку залиш ти від літа привіти,
Хоч щось,ти на згадку, повинен узять...

Із моря ракушку,чи може дрібничку,
Яку змайстрували місцеві умільці,
Та дріб'язку жменю закинь у водичку,
Щоб знову скупатись у морі чи річці...