Просто так

Мила Кирилюк
А що, вже просто так нічого не дарують?..
Щиросердечно, від душі…
Чому ці подарунки декого шокують?!!
Дарують квіти і вірші…

Хіба близьким приємно роблять тільки в свято?..
Тоді які люди скупі…
Любові для коханих може буть багато?..
Зробіть приємне і собі!..

Чому дивуєтесь ви подарункам, люди?!!
Який тут є недобрий знак?..
Приймайте подарунки і самі даруйте –
І у свята і ПРОСТО ТАК…