Казна що!

Андрей Сергеевич Савченко
Казна що! Завмерла мить.
Наче зверху хто дзижчить.
Чи балакає, чи хоче,
аби знали поза очі,
що існують межи нас
різних істот певний клас.
Кажуть, їх багата зброя
проти тих, хто є не воїн
зниклим світом мерехтить,
чесне слово, бачив їх...

Аби що вам не здавалось,
пригадайте цей показ.
Тим врятуєте невпинне
й невідомоє для вас...