Хвилини до осенi

Твоя Шизофрения
Спи в дощах під сірим покривалом.
Принеси мені осінь до чаю...
i залишиться справа за малим
Зрозуміти, що я відчуваю.

Моя осінь приходить як старість,
В одну мить вкриваючи плащ.
До себе залишається жалість
i життя моє тільки міраж.