укра нською

Ксения Боярин
Я просто млію, божеволію,
Без тебе життя ніяк.
Я просто мрію, шаленію,
Я хочу тебе всюди і будь-як.

Це дитяче палке кохання,
Перша рана на серці моєму.
Мої перші невдалі зізнання,
Ах, ну нехай, нехай все буде по-твоєму!

Тільки залишися поруч і будь без фальші
Принаймні ще одну ніч,
Хочу любити тебе все більше й більше,
Хочу побути ще раз з тобою віч-на-віч.

Хочу вивчити запах твого тіла
До кінця, до дна!
Душа моя злетіла, потім впала.
Я тепер зовсім безпорадна...
І одна.