Думки про сало

Татьяна Новик
Пасе череду Микола тай думку гадає.
Чого це в нас про сало реклами немає.
Якби  я таку владу мав, я б сало видвинув на п*єдестал.
І  по усій Землі пам*ятники ті поствити б звелів.
Як би талан такий я мав,я б оду салові би написав.
І щоби всі  на Землі поети  посвятили салові сонети.
Якби я таку владу мав ,і в космос би я сало відіслав.
Якщо там хоть якись то розум є...То як без сала він жиє.
Як би я таку владу мав ,той соловей про сало би співав.
Тай того ще мало...Хай би й зозуля замість свого ку-ку,
Кричала сало,сало,сало.
Та годі вже лежать фантазувати треба  череду  завертати.
А там і до обіду братись.
Поклала в тормозок Одарка, сальця,ковбаски,шкварки.
Тай ще папушки с часником от і пообідаю ладком.
А салові хлопці реклами  і не треба.
Воно ,сало не тупе скаже само за себе.
********
Голод не тітка - хтось розумний сказав.
Голодний щоб ти  знав не заспіває.
Голодний не розвеселить.
В голодного скажу я Вам від голоду душа й живіт болить.
Голодний ситому не друг.
Його не тягне на кохання. Його думки лиш про обід.
Бо з голоду звело живіт.Йому кусочок хліба цілій світ.