Скорпион. Хилэр Беллок

Марк Полыковский
Как сажа, чёрен скорпион,
     Ему бы всё кусать,
И гадко, мерзко, если он
     Залезет к вам в кровать.

19.08.12


    THE SCORPION

The Scorpion is as black as soot,
     He dearly loves to bite;
He is a most unpleasant brute
     To find in bed, at night.