Не хочу кохати...

Виталина Кузьмыч
Побіжу за тобою слідом…
а насправді я просто стою…
Ти стаєш моїм білим світом,
я не можу без тебе… люблю?
Я так хочу багато сказати,
та німіє моя душа,
я не вмію, не хочу кохати…
не шукала я те, що знайшла.