Хай осiнь квiтне радiстю...

Борис Праздников
Майнула чуйна осінь за селом,
Як павутинка бабиного літа...
Хоч землю жовтим листям замело,-
На ній ще промінь сонця хоче перемліти.

Зоріє осінь, - я таку не знав...
Чаклує свій короткій вік, їй мабуть все не досить
В калейдоскопі барв все знов і знов,
Хай квітне радістю, в очах моєї доці.

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
смт. Брюховичі 20.08.2012р.