Julia Petrusina - Bucsuzni

Геза Балогх
   Ju'lia Petrusina: Bu'csu'zni
   (Расставаться)

   Oly nehezen va'lunk meg a mu'ltto'l...
   A ke'z nem tart csobbano' evezoe"t,
   Hogy hulla'mok sodra's'at lassi'tsa.
   Nem ke'rek bocsa'natot. E's ne'ha
   Ja'tszom, de fe'lek ja'te'kos szavakat
   Haszna'lni, hogy meg ne ba'ntsalak.
   Figyelj ra'm. Ne ke'rdezz komolyan
   Arro'l, ki volt kedvesem, s ki oelelt.
   Rejtve oe"rzoett eskuevoe"i ruha,
   S kioemloett koennyek gyoengykoszoru'ja.

   Oly nehezen bu'csu'zunk a mu'ltto'l...

   Оригинальный текст:
   http://www.stihi.ru/2007/06/10-254