Життя воно походить швидко дуже

Ирина Броило
Життя,воно походить швидко дуже
І його плин ні як не зупинить,
А хтось живе без сенсу і байдуже'
Життя-воно коротке,треба жить!
Його ти не зупиниш й  на хвилину
Воно неначе птах що відлетить,
Треба спішити жити в повну силу
І цінувати кожну світлу мить
Життя минає наче на очах
Воно мов сон, що дуже швидко сниться
 І кожен незабутній сивий шлях
Мов  сон отой, коли небудь скінчиться!
Життя минає швидко,буз упину
Сьогодні ти живеш а завтра ні
І покладуть тебе  у домовину.
Скінчаться і твої життєві дні!!
Ніхто не думає чому ми в цьому світі
у чому сенс людини і її буття
а треба нам усім спішити жити
поки у серці б`ється ще життя
не треба все на завтра відкладати
бо доля так ніколи не будується
Бо наше «взавтра» може ненастати
і все життя  пройде,змарнується....