Над бездной сути бытия на украинском языке

Екатерина Цымбалист
***

Над безоднею суті буття
Я тримаюсь дражливої нитки. -
Досконале, стійке почуття
Залишає в долонях відбитки.

Я б воліла пустити його
Монгольфьєром легким в пащу ночі.
До свободи п’ять пальців всього,
І один  самовирок: «не хочу».

Я б зірвалась зі стогоном вниз
Моє серце б нарешті розбилось.
Та шкода - я не  Фльора Де Ліз.
Навіть, в пісні мене б не лишилось.